Asiakkaitamme

Asiakkaat

Facebook-sivut

Facebook tavoittaa jo yli 2 miljoonaa suomalaista ja tuhannet yritykset ovat löytäneet sen markkinointikanavana.
Rakennamme yrityksesi Facebook-sivut ja teemme puolestasi vaikka kaiken suunnittelusta toteutukseen, ylläpitoon ja seurantaan.

Ota yhteyttä

 Facebook-sivut

SoMe-kanavat

SoMe kanavat

Sosiaalisen median vuorovaikutus on elävää ja näkyvää. Vuorovaikutus vaatii myös aikaa, sillä asiakkaasi haluavat vastauksia kysymyksiinsä. Mitä aktiivisempi keskustelija olet, sen näkyvämpi on tuotteesi. Me hoidamme halutessasi myös keskustelujen ylläpidon ja valvonnan.

Ota yhteyttä

WOI.fi tuo yhteen brändit ja somevaikuttajat

WOI.fi – Word of Inspiration on yhteisö joka kokoaa yhteen satoja suomalaisia somevaikuttajia.
Tarjoamme erityisesti Suomessa toimiville yrityksille mahdollisuuden toteuttaa sisältömarkkinointia some-vaikuttajien kautta.

Lue lisää

Sisällöntuotanto

Olemme täyden palvelun some-digi-toimisto. Tuotamme sisältöä kaikkiin digitaalisiin kanaviin, uutiskirjeistä sosiaalisen mediaan. Meiltä syntyvät kilpailut, promootiot, bannerit ja graafiset ratkaisut erilaisiin tarpeisiin. Yhteistuumin löydämme oikeat ratkaisut myös nettisivujenne näyttävään ja käyttökelpoiseen ulkoasuun.

Ota yhteyttä

Strategiat, tutkimus, analysointi

Koska tiedämme, missä ja kuinka asiakaskuntasi sosiaalisessa mediassa käyttäytyy, heidät on helppo saada myös osallistumaan. Seuraamme aktiivisesti milloin, miten ja millaisiin sovelluksiin, kilpailuihin ja tarjouksiin he sivuillasi tarttuivat. Tärkeintä on, että he tulevat sivuillesi jäädäkseen ja suosittelevat sitä myös ystävilleen.

Ota yhteyttä

Strategiat, tutkimus, analysointi